Workshops

Dit Liv i Balance

 

For dig, som er optaget af at opretholde et liv i trivsel og i harmoni med dine værdier.


Vores mål er at støtte dig i at opretholde den gode balance via nærværs øvelser i naturen, mindful yoga, undervisning, egen refleksionstid samt fælles drøftelser.En eksklusivt workshop med otte deltagere, hvor du bliver forkælet i de smukkeste rammer, og får redskaber til at leve et liv i overensstemmelse med dine værdier og din retning i livet -

til gavn for dig selv og din arbejdsplads


Værd at vide:

Dit liv i balance - Workshops

FORMÅL

Vejen til et liv i trivsel og balance kræver gode vaner med restitution, samt vedholdenhed i forhold til at tage hensigtsmæssige beslutninger, der er i overensstemmelse med dine værdier.


Workshoppens formål er at støtte dig i den proces, via kropslig forankring, nærværstræning, samhørighed med naturen og udvekslinger i gruppen.HVOR

Velkommen til vores stille oase, tæt på byen...

 

Forløbet afholdes i Skovhuset, der ligger lige udenfor Hornbæk. Skovhuset er et privatejet hus, bygget for at skabe et sted for ro, inspiration og healing.


Skovhuet ligger afsides omgivet af skov og natur, med rig mulighed for at være udenfor i naturen.


Skovhuset ligger få minutters kørsel fra Hornbæks strand og plantage. Du kan starte eller afslutte dagen med et dyp i havet eller en gåtur i skoven.


INDHOLD

Workshoppene vil have forskelligt indhold men vil alle indeholde elementer af:


  • Nærværsøvelser i naturen
  • Somatisk træning
  • Mindful Yoga 
  • Stilhedstræning
  • Undervisning
  • Udveksling af erfaringer i gruppen
  • Eget udviklingsarbejde

PRIS

Vi tilbyder en særlig introduktionspris i 2024:


Pris pr workshop 1500 kroner


Forplejning under dagen, inklusive vegetarisk frokost, the/kaffe og snacks 


Lyd- og videofiler til yoga og meditationsøvelser
- du kan lave hjemme mellem mødegangene og som du beholder også efter forløbet


MÅLGRUPPE

Workshoppene er for dig, der kender til at være presset, og gerne vil leve et balanceret liv med mentalt overskud og uden stress.

 

Du er nysgerrig på hvordan din krop og naturen kan støtte dig i din vej til en bedre balance. 

  DATOER

Alle dage: kl 10-16.


Datoer:


5. september 2024


3. oktober 2024


21. november 2024


Til arbejdspladsen 

Fravær i forbindelse med stress koster danske arbejdspladser mindst 16,4 mia. kroner årligt.


Det er derfor afgørende at forebygge at mennesker udvikler alvorligt stress. Og når mennesker først har haft alvorligt stress, er de i risiko at få stress igen med store konsekvenser for dem selv og den virksomhed, de er ansat i.


Dit Liv i Balance workshops støtter mennesker i at bevare den gode balance og derved forebygge at de udvikler alvorligt stress.


Workshops udbydes i 2024 til halvpris:


Pris pr. workshop 1500 kronerOm os

Mia er oprindelig uddannet yogalærer og er certificeret Yoga Therapist i International Association of Yoga Therapist (IAYT) i USA.


Mia har undervist i yoga siden 2010 og arbejder til daglig med yogaterapi og oplever hver dag, den dybdegående effekt yoga kan have når det bliver brugt terapeutisk.


Mia har en dyb forståelse for og særlig god evne til at aflæse kroppe, sind og bevægelsesmønster og hvordan man balancerer det traditionelle medicinske måde at behandle symptom og sygdomme på med den tusindårige viden fra Ayurveda og Yoga.


Mia driver til daglig Yogalicious, hvor hun tilbyder yogaforløb & yogaterapi i Hornbæk og på Østerbro samt årlige yogaretreats i Spanien og Sverige.

Trine  er uddannet socialrådgiver med en master i ledelse. Hun er certificeret supervisor, stressrådgiver og er i gang med en uddannelse i kropslig facilitering. Hendes ekspertise ligger i at forebygge og håndtere stress hos ledere, både individuelt og gennem netværksforløb.


Trine har personligt oplevet den udfordring, det er at håndtere alvorlig stress. Hendes egen rejse har givet hende et indblik i, hvor vanskeligt det kan være at opnå balance i livet uden stress. Hun har også erfaret, hvordan kroppen, naturen og fællesskaber kan være afgørende støttefaktorer i denne proces.


Trines professionelle ekspertise er rundet af hendes personlige erfaringer, og hun er optaget af at tilbyde forskningsbaseret viden og brugbare redskaber, så de kan implementeres i deltagernes praksis

Kontakt

Er du nysgerrig og vil gerne vide mere, så skriv eller ring til os.


Mia Mourier

29 78 24 45

Mia@mourier.dk


Trine Ry

30 63 76 23

Trine@ledereibalance.dk


Tilmelding her Mia hjemmeside: 
 
 
 
unsplash