MINDFUL YOGA

OG NETVÆRK FOR LEDERE I BALANCE

Netværk for Ledere i Balance har indgået et samarbejde med yogaterapeut Mia Mourier. 


Mia bidrager ved deltagelse på Netværksmøderne hvor hun vil starte møderne med Mindful Yoga praksis. Mellem møderne vil der være muligt at træne Mindful Yoga selv gennem video og lydfiler. Træning i dagligdagen er et tilbud, ikke et krav.

 

Mindful yoga er et vigtigt værn mod stress fordi den hjælper med at balancere dit nervesystem, afstresse din krop og fordybe din vejrtrækning – vigtige elementer for at din krop kan restituere og få den nødvendige ro.

 

Alle mennesker oplever stress forskelligt i forskellige situationer. Nogle gange kan du mærke det med det samme men andre gange, og oftest, fortsætter vi uden at lægge mærke eller genkende tegn på stress eller overbelastning. Stress kan påvirke dig både følelsesmæssigt og fysisk, og det kan påvirke din måde at opføre dig på. 

 

Ved at træne og bruge Mindful Yoga teknikker kan du blive bedre til at være opmærksom på disse symptomer, en opmærksomhed der gør det muligt for dig at agere og gøre noget ved det. 

 

Yoga teknikkerne kan hjælpe dig at træne din stress tolerance og oparbejde en større fornemmelse af balance i dit liv, både privat og i dit arbejdsliv.

 

Mia er uddannet yogalærer samt Yoga terapeut. Hun har firmaet www.yogalicious.dk.